Tot un equip dedicat a fer que el teu projecte SAP per a Real Estate (RE-FX) sigui tot un èxit

La nostra Política de Qualitat persegueix l’excel·lència en cadascun dels nivells organitzatius previs a la implantació definitiva de les solucions SAP que desenvolupem

 

Imagina’t una escala. Per pujar-hi sense dificultat, tots els esglaons han d’estar en perfecte estat, oi? Que siguin ferms i regulars, sense bombaments o sots, de manera que hi puguem recolzar còmodament el peu i donar-nos impuls per fer el següent pas. Només així podrem arribar a dalt de tot en les millors condicions.

Doncs bé, aquesta senzilla metàfora ens serveix per explicar com afrontem la feina diària a LOYIC.

Totes les fases o els nivells pels quals passen els nostres projectes SAP per a Real Estate (RE-FX), des de l’instant en què ens arriba la consulta fins que implantem la solució final al client, per a nosaltres són un esglaó de l’escala que condueix a l’èxit. Per això posem la màxima atenció i cura en què cada nivell es gesti i es desenvolupi en les millors condicions, dotant-lo de la solidesa, la resistència i les facultats imprescindibles per garantir un bon “ascens” i que la feina que lliurem al client sigui impecable.

 

I com ho fem? Algunes de les directrius de la nostra Política de Qualitat que apliquem a tots els nivells de la nostra organització són:

 

  1. Ens preocupem per proveir els treballadors (consultors SAP, analistes SAP, desenvolupadors SAP...) de les competències i els coneixements necessaris per exercir adequadament les seves funcions.  
  2. Tenim un compromís amb la millora contínua dels processos, els procediments, els productes i els serveis, mitjançant l’ús d’indicadors de qualitat.  
  3. Fem servir procediments, metodologies i eines de treball estàndards, i fem auditories internes per assegurar que s’utilitzen correctament.  
  4. Mantenim actualitzada la planificació de tots els projectes i fem el seguiment i el control necessaris per assegurar el compliment dels objectius establerts en temps, cost i qualitat.  
  5. Identifiquem i controlem els riscos dels projectes i implantem mesures de mitigació o contingència.  
  6. Garantim la correcta implementació dels requisits acordats amb el client i gestionem de manera controlada qualsevol canvi.  
  7. Analitzem les diverses alternatives de solució i seleccionem, dissenyem i implementem la solució que s’adeqüi més bé a la funcionalitat requerida.  
  8. Assegurem el correcte funcionament dels diversos components del sistema i la seva correcta integració.  
  9. Garantim i validem amb l’usuari que el sistema compleixi amb la funcionalitat esperada.  
  10. Controlem tots els canvis realitzats en els lliurables del projecte i assegurem la correcta pujada de desenvolupaments en entorns productius del client.

 

Són valors i metodologies que a LOYIC fem servir en el nostre dia a dia i que ens han servit per convertir-nos en la millor consultora SAP per a Real Estate (RE-FX), amb una cartera de clients que no deixa d’augmentar i de la qual ja formen part diverses companyies de l’IBEX 35.

Tots els nostres experts SAP (que ja són gairebé noranta professionals a les nostres seus de Barcelona i Madrid) dediquen temps de qualitat de la seva jornada laboral a conèixer l’evolució de les eines disponibles per a SAP, en formació contínua i participant en fòrums i comunitats amb altres especialistes. Això es tradueix en un profund coneixement del software, que és, per a nosaltres, el millor aval per a qualsevol analista SAP.

Gràcies a tot això, LOYIC és una consultora SAP rigorosa en els consells i les recomanacions que ofereix als seus clients, àgil en els temps de resposta, flexible en els enfocaments i compromesa de cor a complir amb les expectatives creades, tot i que sempre ens esforcem per millorar-les.

Contacta’ns si et podem ajudar en alguna cosa. Ens comprometem a respondre’t en menys de 48 hores.