Ofertes d’ocupació SAP: t’uneixes al nostre projecte?

Si busques una feina de consultoria SAP que t’ompli i en la qual et sentis escoltat i valorat, les ofertes d’ocupació que et mostrarem t’interessen.

Com que l’objectiu és que totes dues parts, tu i nosaltres, estiguem igual de satisfetes amb la relació professional de consultoria SAP, el millor que podem fer és anar per feina, no trobes?

A LOYIC ens captiva:

 • El talent.
 • Que gaudeixis treballant en equips de consultors SAP.
 • Que et motivi voler seguir aprenent, el desenvolupament i la millora contínua.

 

Les nostres ofertes
de feina

Envia’ns el teu CV

T’interessa fer
pràctiques amb nosaltres?

I aquestes són algunes de les ‘armes’ que tenim per convèncer-te:

 • El teu talent és primordial. I nosaltres el regarem cada dia.
 • T’acompanyarem en la teva incorporació. Fins que et familiaritzis amb l’entorn de treball i els companys (t’ho assegurem: no trigaràs gaire), tindràs algú a prop que et dirà què s’espera de tu i què pots fer per aconseguir-ho.
 • Et donarem suport perquè et formis en aquelles àrees que consideris essencials per al teu desenvolupament professional i també t’orientarem, tot oferint-la nostra visió. Perquè si tu creixes, l’equip creix. Perquè el que és bo per a tu, és bo per a tothom.
 • Reconeixerem la bona feina i aplicarem la màxima de l’escriptor Charles Dickens per a les equivocacions: “Cada error ens ensenya alguna cosa que necessitàvem aprendre”.
 • Et sentiràs part d’un grup compromès i amb empenta. Gaudiràs al costat de companys que t’inspiraran (tu també els inspiraràs a ells, n’estem convençuts) i amb els quals, de ben segur, tindràs contacte més enllà de l’oficina.

Què hi dius, comptem amb tu?

Les nostres ofertes de feina

Barcelona
02-06-2020
Barcelona
02-06-2020

Experiències LOYIC

 • Pau SAP Developer Team Lead - Barcelona
  “LOYIC és una empresa amb bon ambient, que es preocupa per intentar fer bé les coses, perquè els seus empleats s’hi estiguin a gust i puguin compaginar la seva vida més enllà de la feina.

  He après molt al llarg dels 4 anys que fa que treballo a LOYIC, he hagut d’enfrontar-me a molts reptes laborals que m’han permès evolucionar”
  Pau, Developer Team Lead - Barcelona
 • Manuel SAP Developer - Barcelona
  “El millor de LOYIC és el grup humà, l’equip de persones que hi treballem. És un bon lloc on guanyar-se la vida. He après a programar, a exercir unes tasques francament importants”
  Manuel, Developer - Barcelona
 • Susana SAP Consultant - Barcelona
  “El millor de LOYIC, per a mi, és l’ambient de treball. Així es treballa d’allò més bé... amb companyonia, en col·laboració...

  LOYIC representa una gran oportunitat per desenvolupar-me professionalment, aprendre i treballar de gust. A LOYIC he après molt i ho segueixo fent cada dia. Ja no només sobre SAP FI, RE-FX, PS..., sinó sobre com treballar en equip buscant sempre la qualitat de la feina
  Susana, Consultant - Barcelona
 • Alejandro SAP Consultant - Madrid
  “Per a mi, LOYIC és el lloc on treballen les persones que entenen la consultoria com jo, una tasca que requereix creativitat, innovació i molta dedicació. Ells i elles són precisament el millor de la nostra empresa: les persones que treballen a LOYIC”
  Alejandro, Consultant - Madrid
 • Xavier SAP Trainee Developer - Barcelona
  “He après a treballar en equip, a distribuir tasques. He après com programar, un llenguatge i una nova tecnologia que no coneixia. M’he habituat a estar en una empresa, en un ambient de treball, a uns estàndards”
  Xavier, Trainee Developer - Barcelona
 • Cristian SAP Junior Developer - Barcelona
  “El millor de LOYIC és l’ambient, perquè és com una gran família i tenim molt bona relació, es treballa en equip”
  Cristian, Junior Developer - Barcelona

Encara que entre les nostres ofertes de feina no trobis una vacant que encaixi amb el teu perfil, envia’ns igualment el teu CV. El guardarem (de debò) i entraràs a formar part de tots els nostres processos de selecció que s’ajustin a la teva formació i experiència.

Termes d’ús i política de privacitat
 
Accedeix i llegeix: (En fer clic, s’obrirà una finestra nova del navegador)
 
 
LOYIC - 3A Formación y Consultoría, S.L.
Accepto rebre informació sobre la meva sol·licitud de LOYIC - 3A Formación y Consultoría, S.L.

Si ets estudiant d’Informàtica o de Tecnologia i Empresa, o bé tens formació relacionada amb SAP, pots sol·licitar aprendre al nostre costat. Què et prometem? Que creixeràs i et sentiràs útil des del primer dia dins d’un grup que et donarà suport i que et guiarà.

Termes d’ús i política de privacitat
 
Accedeix i llegeix: (En fer clic, s’obrirà una finestra nova del navegador)
 
 
LOYIC - 3A Formación y Consultoría, S.L.
Accepto rebre informació sobre la meva sol·licitud de LOYIC - 3A Formación y Consultoría, S.L.