Formació SAP

Col·laborem activament amb SAP impartint formació sobre Real Estate Management (RE-FX)

Som instructors dels cursos:

RE010–BUSINESS PROCESS IN SAP REAL ESTATE MANAGEMENT

Adreçat a gerents d’immobiliàries, consultors, directors d’instal·lacions i equips relacionats amb IT o empresa. L’objectiu és introduir els participants en el procés de Real Estate a través de l’ERP. Aquesta formació SAP ofereix una visió general de les solucions del software per a Real Estate i ensenya com s’utilitzen les transaccions bàsiques.

RE200–FLEXIBLE REAL ESTATE MANAGEMENT

Curs adreçat a membres de l’equip de projecte i consultors. L’objectiu d’aquesta formació SAP és ensenyar el funcionament del ‘core’ i de les dades transaccionals, així com les configuracions dels processos dins de SAP Real Estate Management. També és útil per familiaritzar-se amb les millors pràctiques de RE-FX.

RE050-IFRS & US-GAAP LEASING WITH SAP REAL ESTATE MANAGEMENT

Curso SAP dirigido a consultores y usuarios clave en proyectos para el cumplimiento normativo IFRS16 y US GAAP en la gestión de arrendamientos utilizando SAP RE-FX. Los participantes en este curso Real Estate aprenden a utilizar SAP Real Estate Management para una óptima gestión de esos contratos de arrendamiento cumpliendo con los estándares y ajustes de configuración más importantes.

S4F72-SAP REAL ESTATE: CONTRACTS AND CONDITIONS IN SAP

Formación SAP enfocada a consultores y miembros del equipo de proyecto. Se les ofrece una visión general de la gestión de contratos en SAP Real Estate. Los participantes reciben instrucción sobre todos los procesos comerciales relacionados con los contratos de bienes inmuebles: avisos, renovaciones, cambios en las condiciones… Curso SAP para entender las condiciones del contrato y todos los procesos relacionados con ese contrato.

FORMACIÓ SOBRE PROGRAMACIÓ ABAP

Col·laborem amb instituts i cambres de comerç per oferir un curs sobre el llenguatge de programació ABAP adreçat a tot tipus de persones amb ganes d’aprendre i amb uns coneixements mínims en informàtica. Els professors fan servir ABAP cada dia en la seva feina i dirigeixen la formació a mostrar les necessitats del món real. Atesa la gran demanda actual de programadors ABAP i l’escassa oferta existent, el curs es presenta com una excel·lent via d’accés a un lloc de treball.

WS4RE-WORKSHOP REAL ESTATE IN S/4HANA

Curso SAP muy completo destinado a consultores y usuarios clave en la gestión de bienes inmuebles para la realización del seguimiento de toda la actividad inmobiliaria y la obtención del análisis de rentabilidad al nivel que se desee (edificio, unidad de alquiler…). Tipos de contrato; objeto del contrato; socios contractuales; condiciones del contrato; términos del contrato; introducción a los requerimientos IFRS, US-GAAP, etcétera.

  • Descarga el caso de éxito del proyecto realizado para

    LOYIC - Grifols

    y descubre cómo podemos ayudarte a ti también.