Qui som

Especialistes SAP per ajudar-te a millorar i a créixer

LOYIC és una empresa de consultoria SAP especialitzada en solucions per a la la gestió de béns immobles. Després de 20 anys desenvolupant i implantant software de patrimoni, ens hem convertit en una referència en consultoria i formació aplicades a la gestió immobiliària.

 

Un avantatge per al teu projecte

 

Coneixem a fons tot el que cal tenir en compte perquè el teu projecte d'integració de SAP per a Real Estate sigui tot un èxit.

Aviat descobriràs que els nostres consultors SAP són un avantatge competitiu per al teu projecte: el seu coneixement profund del software inclou tots els processos immobiliaris sense cobertura en la versió estàndard. En aquests casos, definim, construïm i implementem la millor solució.

 

 

Paral·lelament, a partir de la nostra experiència, hem definit una Biblioteca de Mapes de Processos Immobiliaris pròpia, la qual cosa ens permet ser més eficients i reduir temps i riscos en la implantació del software.

  • REFERENTS EN REAL ESTATE.
  • FLEXIBLES. Sabem que els pressupostos són limitats.
  • TRANSPARENTS. Et diem què veiem, no allò que vols sentir.
  • COMPROMESOS. Si un problema sembla difícil de resoldre, posem tot l’esforç per aconseguir-ho. No ens aturem fins que ho resolem.