Projectes com el de Grifols confirmen el nostre creixement i les capacitats tècniques en la implantació de SAP RE-FX

La feina que estem fent per a la multinacional ratifica que som en el bon camí, oferint les millors pràctiques en SAP Real Estate

El 2018 va ser un any intens a LOYIC —entre altres fites, vam arrencar amb la nova marca després de la unió de 3AFyC i REM Solutions— i aquest 2019 promet ser-ho fins i tot més per la quantitat de projectes il·lusionants que tenim sobre la taula.

Alguns venen de lluny, d’empreses amb les quals ja havíem col·laborat i que ens volen seguir tenint a prop pel convenciment que els aportem valor. I altres són projectes relativament nous, de grans companyies que han confiat en LOYIC després d’assegurar-se de la nostra profunda vocació de servei i el nostre afany per fer les coses ben fetes.

A aquest últim grup pertany Grifols, multinacional del sector farmacèutic a qui estem ajudant a implementar el mòdul de SAP RE-FX per a la gestió dels contractes de presa en arrendament i el compliment de la normativa IFRS 16, en vigor des de l’1 de gener passat.

Treballem amb les versions estàndards, fent els petits desenvolupaments necessaris que ens permeten adaptar-nos a les necessitats específiques del client, de manera que comptem amb suports puntuals de programadors ABAP. A més del compliment normatiu d’IFRS 16, Grifols busca millorar la gestió dels seus arrendaments i establir un millor control sobre aquests.

 

SAP > Grifols > Indústries de Productes de Consum > Ciències de la vida (Espanya).

 

El més important per a nosaltres és que tant Grifols com la resta de clients segueixin coincidint en una mateixa sensació: que estan en mans de grans professionals apassionats per la seva feina que s’esforcen per investigar i conèixer al detall l’evolució de les eines disponibles per a SAP.

 

Contacta’ns si et podem ajudar en alguna cosa.