3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions sumen forces per crear LOYIC

3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions sumen forces per crear LOYIC, la millor consultora tecnològica SAP per a Real Estate. Obrim una nova etapa plens d’il·lusió i amb el mateix objectiu: l’excel·lència en el servei als nostres clients.

De vegades, n’hi ha prou amb deixar que les coses segueixin el seu curs, sense forçar les situacions. I ha estat així, de manera natural i fruit de deixar que les coses flueixin, com ha sorgit LOYIC, un projecte que recull la impagable experiència —de més de 20 anys— i el saber fer en consultoria SAP dels professionals de les seves dues empreses predecessores, 3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions.

Després de diversos anys de col·laboració fructífera, era l’hora d’unir forces per seguir avançant junts en allò que sempre hem perseguit per separat: ser la millor consultora SAP per a Real Estate, que ofereix consells, solucions i desenvolupaments d’alta qualificació als seus clients perquè millorin l’eficiència de tots els seus processos i la seva rendibilitat.

LOYIC hereta el mateix esperit amb què van néixer REM Solutions i 3AFyC, la convicció que amb el treball —amb molt de treball— i el talent es pot arribar allà on es vulgui. Tot plegat ha fet que en molt poc temps, totes dues empreses ens haguem guanyat el reconeixement dins el mercat SAP per a Real Estate, amb excel·lents perspectives de creixement i una reputació (guanyada a pols) de fer les coses ben fetes i de no vendre fum.

Cada any que passa aconseguim atraure nous clients, alguns dels quals formen part de l’IBEX-35, i una cosa important: aconseguim fidelitzar aquells que ja teníem, que ens veuen com el seu soci tecnològic SAP ideal perquè ens esforcem a aportar sempre valor en els projectes (anant molt més enllà de la implantació de solucions estàndards), així com per la nostra flexibilitat, la nostra transparència i  el nostre compromís.

El futur de LOYIC serà aquell que nosaltres vulguem. I tenim clar què volem i també qui seran els grans protagonistes en aquesta bonica aventura: a més de tots i cadascun dels més de 80 professionals amb els quals ja comptem a les nostres oficines de Barcelona i Madrid —tots ells excepcionals—, n’arribaran de nous i, de ben segur que estaran a l’altura en compromís i ganes d’aprendre i de superar reptes.

La nostra aposta ha estat sempre el TALENT, així, amb majúscules, i el TALENT es troba en les persones (amb noms i cognoms), d’aquí ve la transcendència de tenir-ne cura i de procurar-los un ecosistema de treball en el qual se sentin bé i puguin desplegar tota la seva esplendor.

Ens hi seguirem dedicant amb la mateixa intensitat.

Gràcies per confiar en nosaltres.