3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions sumen forces per crear LOYIC

3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions sumen forces per crear LOYIC, la millor consultora tecnològica SAP per a Real Estate. Obrim una nova etapa carregats d’il·lusió i amb el mateix objectiu: l’excel·lència en el servei als nostres clients.

De vegades, n’hi ha prou amb deixar que les coses segueixin el seu curs, sense forçar les situacions. I així ha estat, de manera natural i fruit de deixar fluir les coses, com ha sorgit LOYIC, un projecte que recull l’experiència impagable —de més de 20 anys— i una manera de fer en consultoria SAP dels professionals de les seves dues empreses predecessores, 3A Formación y Consultoría (3AFyC) i REM Solutions.

Després de diversos anys de col·laboració fructífera, era l’hora d’unir forces per seguir avançant junts en allò que sempre hem perseguit per separat: ser la millor consultora SAP per a Real Estate, que ofereix consells, solucions i desenvolupaments d’alta qualificació als seus clients perquè millorin l’eficiència de tots els seus processos i la seva rendibilitat.

LOYIC hereta el mateix esperit amb què van néixer REM Solutions i 3AFyC: la convicció que, treballant —treballant molt— i tenint talent es pot arribar allà on es vulgui. I així ha estat com, en molt poc temps, totes dues empreses ens hem guanyat el reconeixement del mercat SAP per a Real Estate, amb excel·lents perspectives de creixement i una reputació (que ens hem guanyat a pols) de fer les coses bé i de no vendre fum.

Cada any que passa atraiem nous clients, alguns dels quals formen part de l’IBEX-35. I una cosa important: aconseguim fidelitzar els que ja teníem, que ens veuen com un soci tecnològic SAP ideal perquè ens esforcem per aportar sempre valor als projectes (molt més enllà de la implantació de solucions estàndards), així com per la nostra flexibilitat, transparència i compromís.

El futur de LOYIC serà el que nosaltres vulguem. I tenim clar què volem i també qui seran els grans protagonistes en aquesta bonica aventura: a més de tots i cadascun dels més de 80 professionals amb els quals ja comptem a les nostres oficines de Barcelona i Madrid —tots ells excepcionals—, n’arribaran de nous i, de ben segur, estaran a l’altura en compromís i ganes d’aprendre així com de superar reptes.

La nostra aposta ha estat sempre el TALENT, així, amb majúscules, i el TALENT rau en les persones (amb noms i cognoms), d’aquí ve la transcendència de tenir-ne cura i procurar-los un ecosistema de treball en el qual es trobin bé i puguin desplegar tota la seva esplendor.

Ens seguirem dedicant a això amb la mateixa intensitat.

Gràcies per confiar en nosaltres.