SAP Cloud for Real Estate, el futur al núvol

L’ERP disposa d’una forta integració financera, maneja analítiques i Big Data, i es connecta fàcilment a través del núvol a noves aplicacions web

 

La manera en què vivim, treballem i dirigim els negocis està canviant. La transformació digital ha creat una demanda creixent de connectivitat a xarxes mòbils, una explosió del Big Data amb la internet de les coses (IoT) i innovacions tecnològiques constants. Gestionar de manera eficient un projecte complex de Real Estate requereix, ara més que mai, solucions IT connectades amb senzillesa. A LOYIC assumim els canvis, ens hi sumem i presentem SAP Cloud for Real Estate, l’eina al núvol per afrontar tots els reptes dels nous temps.

SAP Cloud for Real Estate disposa d’una forta integració financera, maneja analítiques i Big Data, i es connecta fàcilment a través del núvol a noves aplicacions web. Fa servir l’última tecnologia en visualització per crear una representació digital d’un edifici. Amb aquestes funcionalitats, s’agilitza la demanda creixent de generació de més anàlisis i informes. La informació s’aconsegueix, s’analitza i es trasllada de manera més senzilla i ràpida que mai. I tot a través d’una interfície fàcil i intuïtiva.

L’avantatge d’una solució del núvol, construïda sobre SAP S/4HANA Cloud Platform, es tradueix en una gran senzillesa d’ús, ràpida implementació i actualitzacions instal·lades contínuament sense que calguin grans esforços d’IT. Podem trackejar en temps real l’ocupació, dades de lease i anàlisis financeres. Una informació immediata que ens ajuda a optimitzar la nostra gestió gràcies a una solució en el núvol que, a més, s’adapta als nous estàndards de lease.

El futur és SAP Cloud For Real Estate, amb la garantia de SAP i l’experiència de LOYIC per customitzar-lo, implementar-lo i adaptar-lo a les necessitats de cada client.