LOYIC, al SAP Innovation Forum de Madrid

Durant la cita es van abordar conceptes com ara el Big Data, l’IoT o la intel·ligència artificial i l’èxit de la seva aplicació al món de l’empresa

 

Els nostres companys David García i Ángel Rosado van assistir al SAP Innovation Forum 2017, celebrat el 20 d’abril a Madrid amb el lema “Digital Business: el moment és ara”. El fòrum es va centrar, principalment, en l’arribada i la implantació d’una nova realitat anomenada “transformació digital”.

Conceptes com el Big Data, la internet de les coses (IoT), el núvol, la intel·ligència artificial (IA) o el Machine Learning s’han apoderat de l’actualitat i el món empresarial, i, lògicament, afecten els actuals models de negoci. Al SAP Innovation Forum es van poder conèixer de primera mà casos pràctics d’empreses que estan aconseguint resultats espectaculars gràcies a la transformació digital, creant valor afegit a través de la tecnologia i liderant la relació amb els clients i proveïdors dins d’un nou paradigma en el qual ja ens hem submergit.

Per obtenir més informació sobre el SAP Innovation Forum sobre Digital Business, pots fer clic aquí.

Els nostres analistes SAP estan molt pendents de qualsevol nova tecnologia o software alternatiu que ens serveixi per millorar el servei que prestem als nostres clients amb el desenvolupament de solucions específiques i personalitzades per a la gestió d’actius immobiliaris.