LOYIC obté el nivell de maduresa 3 de CMMI, que avala la qualitat en els processos relacionats amb la gestió de projectes

  • Acredita que ens dediquem a la millora contínua i a produir un treball que marca la diferència en la implantació de SAP RE-FX

 

A LOYIC ens apassiona la nostra feina: implantar SAP per a Real Estate. Per això diem que som una empresa amb vocació. Amb vocació de servei, perquè la nostra missió és ajudar. Ens motiva la satisfacció plena dels clients, prestar-los una atenció professional, transparent, honesta i ètica que els permeti aconseguir els objectius que persegueixen.

I amb aquests dos trets impresos en el nostre caràcter és lògic que ens sentim orgullosos d’haver obtingut recentment el nivell 3 de maduresa de CMMI (Capability Maturity Model Integration), el model que recull les millors pràctiques en la indústria de desenvolupament de software. Totes les organitzacions que es basen en aquest model per optimitzar les seves capacitats aconsegueixen millorar la satisfacció dels seus clients i també el compromís de l’equip de treball.

CMMI qualifica les empreses segons el seu nivell de maduresa, és a dir, segons el grau d’excel·lència que assoleixen els seus processos de treball. Haver superat aquesta exigent auditoria per a l’obtenció de la certificació suposa una nova fita en la trajectòria de LOYIC.

 

 

El nivell de maduresa 3 adquirit per LOYIC vol dir que:
 

  • El nostre treball i els nostres processos han rebut la validació per part de CAELUM, partner del CMMI Institute.
  • Adoptem un enfocament proactiu per a la gestió de projectes i processos.
  • Ens dediquem a la millora contínua i a produir un gran treball que marca la diferència.

 

Perquè disposar dels coneixements tècnics no sempre garanteix que un projecte surti bé. Cal comptar amb procediments perfectament documentats, definir cada procés, cada conjunt de fases que condueixen a la consecució d’un resultat. Fixar aquestes bones pràctiques és el que hem fet a LOYIC i el que reconeix la certificació que hem obtingut.

Felicitem el nostre magnífic equip per haver-ho aconseguit.