LOYIC esdevé SAP partner de Movilizer

LOYIC s’ha convertit en SAP partner de Movilizer, una plataforma de mobilitat empresarial basada en el núvol que busca impulsar la rendibilitat de les companyies. Movilizer ajuda les empreses a reinventar els seus negocis, alhora que els permet interconnectar i servir-se de l’última tecnologia aplicable a tot tipus de dispositius mòbils.

Més de 200 multinacionals fan servir actualment els serveis de Movilizer, la qual cosa els permet gestionar i agilitzar els seus processos empresarials en una sola infraestructura que utilitza els mateixos patrons i les mateixes eines dins d’una arquitectura comuna.

Movilizer es basa en un model centrat en múltiples canals, de manera que poden col·laborar amb diversos actors i donar-los suport en les associacions entre ells. En formar part dels SAP partners de Movilizer, LOYIC comparteix la seva experiència amb altres firmes i exerceix de consultora especialitzada en SAP, específicament per a dispositius mòbils. LOYIC s’ha compromès a treballar de prop amb Movilizer, amb l’objectiu de garantir l’excel·lència de qualitat.