LOYIC desenvolupa un projecte important amb la tecnologia avançada SAP Fiori per a Servihabitat

La feina ens posiciona com a empresa referent en el sector de la tecnologia SAP RE-FX

 

A LOYIC afrontem la fase de construcció d’un important projecte treballat mitjançant la tecnologia avançada SAP Fiori. Es tracta d’un treball per a Servihabitat que ens posiciona com a empresa referent en el sector de la tecnologia SAP RE-FX. SAP Fiori està cridat a reemplaçar aviat SAP ECC, tal com el coneixem actualment, i compta amb nombroses característiques noves que milloren l’experiència de l’usuari i la mobilitat, entre d’altres aspectes.

Alguns dels principals beneficis de fer aquest pas endavant i d’apostar per la tecnologia SAP Fiori són:  

  • Personalitza i simplifica l’experiència de l’usuari, brindant una interfície basada en rols i destinada al consumidor.  
  • Permet passar de la interacció purament transaccional que actualment ofereix SAP ECC a una interacció enfocada al procés.  
  • Elimina les validacions i substitucions necessàries en SAP ECC perquè una mateixa transacció pugui ser utilitzada en diversos moments per diversos actors del procés.  
  • S’enfoca a la mobilitat. Incorpora solucions natives destinades a la creació d’un entorn web col·laboratiu que permeten executar-lo des de dispositius mòbils, com ara tauletes i smartphones.