Implantem IFRS 16 a SAP Real Estate per a Acciona

  • Amb l’empresa líder mundial en solucions sostenibles i projectes d’energia renovable, a LOYIC ja hem fet 13 implementacions per cobrir els requeriments de la nova normativa internacional que afecta tots els contractes d’arrendament

 

La nova norma estàndard comptable IFRS 16 va entrar en vigor l’1 de gener de 2019 i afecta tots els contractes d’arrendament. Tot i així, aquesta va ser la data de sortida i no de finalització dels projectes. Alguns canvis en la interpretació de la llei per part dels organismes competents poden fer que contractes que en principi n’estaven exclosos passin a integrar-se en la valoració de la normativa internacional.

A LOYIC som experts en la implantació del mòdul SAP RE-FX, que cobreix tots els requeriments de la normativa internacional. A través de la implementació IFRS 16 a SAP Real Estate, Acciona proporcionarà cobertura funcional i normativa a la valoració i comptabilització a través de diversos reglaments comptables (IFRS, USGAAP i LOCAL GAAPs) de tots els seus contractes d’arrendament

Amb la d’Acciona ja són 13 les implementacions IFRS 16 en SAP RE-FX que hem desenvolupat fins ara. Comencem l’any amb 9 projectes en empreses de sectors ben diversos, des del retail fins al farmacèutic passant per telecomunicacions i immobiliari, i amb el pas dels mesos s’hi han anat incorporant altres companyies.

Acciona és líder mundial en solucions sostenibles i projectes d’energia renovable, i té presència en més de 40 països dels 5 continents. La firma de l’IBEX 35 exerceix la seva activitat amb el compromís de dissenyar un planeta millor. Contribueix al desenvolupament de les comunitats en les quals opera a través de les energies netes, les infraestructures, l’aigua i els serveis.

 

La teva empresa encara no s’ha posat al dia amb la nova normativa comptable internacional? Contacta’ns: estarem encantats d’escoltar-te i d’ajudar-te.