Acte solidari per engegar el 2018

Lliurem vuit equips informàtics a l’Alzheimer Catalunya Fundació, que treballa incansablement per millorar, des del 1988, la qualitat de vida dels afectats per la malaltia

 

Tenen feines diferents, famílies diferents, horaris diferents... Fins i tot prenen el cafè de manera diferent. I, malgrat tot, l’Ignasi i en David tenen moltes coses en comú. L’Ignasi és director general de l’Alzheimer Catalunya Fundació. En David és el CEO de LOYIC, consultora especialitzada en SAP per a Real Estate. Els uneixen valors, ideals i la certesa que els bons gestos sempre sumen.

Responsabilitat social corporativa

Per això en David i l’Ignasi van compartir un moment únic per començar l’any 2018, protagonitzant una acció de responsabilitat social corporativa en nom de les seves dues entitats, LOYIC i l’Alzheimer Catalunya Fundació, una fundació sense ànim de lucre que treballa incansablement des del 1988 per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència.

Concretament, es van lliurar vuit equips informàtics que han quedat en desús per a l’alt rendiment exigit en el camp del desenvolupament SAP per a Real Estate, però plenament funcionals per fer-ne un ús ofimàtic. El moment del lliurament va ser especial, la culminació d’una voluntat manifesta de LOYIC des de fa mesos i el punt de partida per a molts altres projectes de responsabilitat social corporativa. Va ser, efectivament, una mostra inequívoca de “la tecnologia que commou”.

Compartint valors, objectius i satisfacció comuns, LOYIC emprèn, amb aquesta acció, un camí que es preveu constant a partir del 2018. D’aquesta manera, l’empresa vol comunicar tant de manera interna com externa valors com la solidaritat, la proximitat i el suport a entitats que desenvolupen una funció social de primer ordre i que moltes vegades no compten amb els recursos necessaris per dur-la a terme de la millor manera possible. I la tecnologia, de la qual LOYIC és punta de llança, no només commou, sinó que ajuda.