Només queda un pas per confirmar la subscripció

Ja gairebé hem acabat...

Si us plau, revisa el teu correu electrònic: t’hem enviat un email per confirmar la teva adreça.


Si no has rebut el correu electrònic de verificació, aquests consells et podrien ajudar a localitzar-lo:

1- Espera’t uns minuts: pot ser que l’enviament de l’email de confirmació trigui uns minuts a enviar-se i, per això, potser encara no el trobes.

2- Cerca el missatge en altres carpetes: el correu electrònic que t’hem enviat té el remitent ‘LOYIC’ per tal que el puguis localitzar de seguida. Si no el trobes a la safata d’entrada, mira altres carpetes. Si un filtre antispam o un regle de correu electrònic ha mogut el correu, potser es troba a la carpeta de spam o a la de correu no desitjat, a la paperera, a elements eliminats o a l’arxiu.

3- Reenvia la sol·licitud: fes una nova subscripció i introdueix, de nou, la informació i el teu email. Assegura’t que copies correctament l’adreça de correu electrònic.

4- Afegeix-nos a la teva llibreta d’adreces de correu electrònic: incorpora la nostra adreça de correu electrònic loyic@loyic.com a la teva llista de contactes, per si el teu proveïdor estigués bloquejant els enviaments.

5- Contacta amb el teu proveïdor d’email: posa’t en contacte amb el teu proveïdor de correu electrònic.

6- Atenció al client: envia’ns un missatge a través de  https://www.loyic.cat/contactar per tal que el nostre servei d’atenció al client et pugui ajudar amb el problema.

Moltes gràcies!

L'equip de LOYIC